Audicien Heemstede

Welkom bij van der Werf Horen

De zelfstandige en onafhankelijke audicien van Heemstede en omgeving

Voor de beste klank in uw oren kunt u terecht bij Van der Werf Horen. Wij hebben alles in het werk gesteld om u de meeste geavanceerde hoorwinkel van Heemstede te bieden. Volledig geluidswerende ruimtes, speciale meetcabines om de kleinste defecten aan uw gehoor te kunnen ontdekken en de mooiste apparatuur om inzichtelijk te maken wat de beste hooroplossing is voor u. Bij van der Werf Horen staat kwaliteit boven kwantiteit. Dit betekent voor u dat er ruim de tijd wordt genomen voor een afspraak, u alle informatie mee naar huis krijgt om nog eens rustig na te lezen en er natuurlijk een goede kop koffie wordt geschonken met wat lekkers er bij.

Wat kunt u verwachten bij Van der Werf Horen?

Transparantie

Bij Van der Werf Horen kijken we gezamenlijk naar welk hoortoestel het beste bij u en uw budget past en heeft u altijd de volledige vrijheid in keuze. U bepaalt zelf waarvoor u betaalt. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

Persoonlijke service en aandacht

Bij van der Werf Horen weten we dat luisteren naar de ander een waardevol instrument is waardoor we de klant echt leren kennen en daardoor maatwerk weten te leveren.

Innovatie

Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Ieder probleem behoeft een andere oplossing. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, zodat we er zeker van zijn dat we onze klant de op dat moment best mogelijke oplossing bieden.

Gegarandeerde kwaliteit

Bij Van der Werf Horen is er gekozen om uitsluitend met de topmerken uit de branche te werken. Dit betekent voor u dat u altijd een hoortoestel of een accessoire krijgt wat zorgvuldig is geselecteerd.

Naast deze kernwaarden heeft Van der Werf Horen zijn unieke tevredenheidsgarantie die geldt voor alle hoortoestellen.

StAr-gecertificeerd

Van der Werf Horen draagt het keurmerk van de StAr. StAr staat voor ‘Stichting Audicienregister’. Deze stichting bewaakt en verbetert de kwaliteit van de opleiding tot audicien en de dienstverlening van audiciens en audicienbedrijven. Daarnaast stelt het StAr bij- en nascholingseisen vast. Audiciens die in het register zijn opgenomen zijn gemarkeerd als ‘deskundigen bij uitstek’ en zijn in staat gehoorverlies vast te stellen en u te adviseren over een hooroplossing op maat. 

Bij van der Werf Horen zijn de audiciens vakkundig opgeleid en gediplomeerd.

 

Het hoortoestel wordt aangepast middels een real ear measurement meting

Tijdens de, geheel vrijblijvende, eerste afspraak brengen wij uw wensen en behoeften in kaart waarna er een gehoortest zal worden afgenomen. Deze nemen wij gezamenlijk door zo dat u precies weet waar u aan toe bent.

Tijdens de tweede afspraak ook wel de aanpassing genoemd krijgt u het hoortoestel mee op proef. Het hoortoestel wordt aangepast middels een real ear measurement waarbij u een slangetje in uw gehoorgang krijgt zodat er exact kan worden gemeten hoe het geluid aan komt op uw trommelvlies, meten is ten slotte weten. De audicien loopt hier samen met u doorheen. Na het instellen van uw hoortoestel krijgt u uitleg over de werking van het hoortoestel en het onderhoud daarvan. U test het hoortoestel in een omgeving die voor u belangrijk is. Op deze manier komt u er achter of het hoortoestel bij u past. Na het testen kijken we gezamenlijk of de vooraf gestelde doelen zijn behaald. Bij Van der Werf Horen ondersteunen wij u graag met de aanvraag van de vergoeding voor uw hoortoestel of de mogelijke accessoires.

Bij Van der Werf Horen zal er alles aan worden gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Er is altijd een hoortoestel beschikbaar wat past bij de wensen en behoeftes van de persoon.

Tip: neem gerust een familielid, kennis of een vriend(in) mee omdat het om best veel informatie gaat. Twee horen er altijd meer dan één.

De gezondheid van onze oren is uitermate belangrijk

De gezondheid van onze oren is uitermate belangrijk. Bij Van der Werf Horen voelen we ons verantwoordelijk voor de juiste bescherming van uw gehoor, daarom levert Van der Werf Horen naast hoortoestellen ook op maat gemaakte gehoorbescherming welke binnen twee weken klaar zijn. Ook op maat gemaakte zwemdoppen voor kinderen en voor volwassenen behoren tot de mogelijkheden, welke vaak al dezelfde dag klaar zijn.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel in Heemstede te komen? Geen probleem, wij komen naar u toe! U kunt hier een telefonische afspraak voor maken zodat we samen kunnen kijken naar welke dag en tijdstip u het beste schikt. U kunt ook op de website www.vanderwerfhoren.nl een afspraak maken.

Openingstijden

Dag Tijd
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-17:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag 10:00-13:00
Zondag Gesloten

Een greep uit onze producten

Vorige
Volgende