Vacature leerling audicien

Vacature (Leerling) Audicien | Heemstede

Parttime 24 uur met uitzicht op meer uren.

Van der Werf Horen breidt uit en is op zoek naar een enthousiaste leerling of Star gecertificeerd audicien. Heb jij een facinatie voor oren en gehoor? Ben jij leergierig, commercieel en een echt mensen-mens? Dan hebben wij de baan voor jou!

Van der Werf Horen is een jong en ambitieus bedrijf dat een vliegende start heeft gemaakt in de regio Heemstede. Bij van der Werf Horen nemen we ruim de tijd voor onze klanten en doen we vaak mee aan sociale activiteiten in Heemstede, zoals de lentefair en wijnloop. Daarnaast organiseren we zelf nog 1 á 2 keer per jaar iets leuks voor onze klanten zoals een liedjesbingo.

Uitdagende baan als (leerling) audicien

We zoeken voor onze winkel in Heemstede bij voorkeur iemand die het sociale aspect van het audicien werk aanspreekt. 

Jij bent straks het gezicht van van der Werf Horen en weet als geen ander wat klantvriendelijkheid betekent. Je doet er alles aan om de klant in de winkel zo goed mogelijk te helpen met zijn of haar hooroplossing en zet vanzelfsprekend dat stapje extra!

Bij Van der Werf horen kan jij je verder ontwikkelen als audicien en zijn verdere doorgroeimogelijkheden bespreekbaar.

Wil jij werken als (leerling) audicien?

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kun je contact opnemen met Sebastiaan van der Werf via info@vanderwerfhoren.nl.

Tot snel, bij Van der Werf Horen.​

Wij kijken uit naar je reactie!