Gehoorbescherming universeel of op maat gemaakt?

Niet alleen levert Van der Werf Horen de beste klank voor uw oren maar er wordt ook aan de gezondheid van uw oren gedacht. Zo heeft u de keuze voor een universele of een op maat gemaakte oplossing. Loop gerust binnen en laat u informeren over welke mogelijkheid het beste bij u past.

Dynamic Ear Company

Bij van der Werf Horen werken we alleen met de beste merken. Er is daarom gekozen om samen te werken met Dynamic Ear Company wat een eigen onderzoekscentrum heeft op het technologische park in Delft. Hier ontwikkelen ze professionele filters van het merk Crescendo. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Op deze manier zijn u oren optimaal beschermd tegen harde onaangename geluiden.

Nog steeds gebruiken veel mensen geen gehoorbescherming waardoor het gehoor onnodig risico loopt. Nu heeft u daar wellicht geen last van maar dit kan later grotere gevolgen hebben, zoals een blijvende piep genaamd tinnitus. Bescherm uw oren dus optimaal zodat u kunt genieten van de mooie momenten.

Een greep uit onze prodcuten

Vorige
Volgende

Bij Van der Werf Horen kunt u terecht voor het laten aanmeten van uw zwem- en slaapdoppen

Bij Van der Werf Horen worden ook zwemdoppen op maat gemaakt voor volwassenen en voor kinderen. Heeft u een buisje in uw trommelvlies of snel een oorontsteking? Wij zorgen dat u de beste zwemdoppen krijgt.