Voor de beste klank in uw oren.

Daarvoor kunt u nu terecht bij Van der Werf Horen. Wij hebben alles in het werk gesteld om u de meest geavanceerde hoorwinkel van Heemstede te bieden. Volledig geluidswerende ruimtes, speciale meetcabines om de kleinste defecten aan uw gehoor te kunnen ontdekken en de mooiste apparatuur om inzichtelijk te maken wat de beste hooroplossing is voor u.

De winkel is huiselijk ingericht waardoor u zich meteen op uw gemak zult voelen met een heerlijk kopje koffie. Dit alles waarbij persoonlijke aandacht en service vanzelfsprekend zijn. Wij doen er alles aan om de weg naar de beste oplossing zo aangenaam mogelijk te maken.

Wie ben ik

Na de middelbare school was ik nog zoekende naar een passend beroep en ben ik bij de Koninklijke Landmacht werkzaam geweest waar ik mijn rode baret heb behaald. Na een jaar kreeg ik de kans om een overstap te maken naar de retailsector waar ik mij heb ontwikkeld naar een leidinggevende functie. Omdat ik van nature dienstverlenend en doelgericht ingesteld ben heb ik in 2014 de overstap gemaakt naar het, meer mensgerichte, beroep van audicien.

Ik ben mijn carrière begonnen bij een zelfstandige hoorwinkel in Delft waarbij ik 4 dagen in de winkel werkzaam was en 1 dag de opleiding volgde. Hier heb ik 2,5 jaar gewerkt waarna ik de overstap heb gemaakt naar een zelfstandige hoorwinkel in Heemskerk waar ik de oorkonde “hoorspecialist van het jaar 2018″ in ontvangst heb mogen nemen. Om ook ervaring op te doen aan de andere kant van de tafel heb ik vanaf 2019 het meest innovatieve hoortoestelmerk mogen vertegenwoordigen in de hoorbranche. Door deze ervaringen heb ik mijzelf ontwikkeld als een professional die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan.

Ik ben opgegroeid in het mooie Heemstede waarna ik meerdere keren ben verhuisd. Het was altijd mijn intentie om weer terug te gaan naar Heemstede en dat is nu gelukt. Met een prachtige hoorwinkel die gericht is op persoonlijke service, klaar is voor de toekomst en waarbij klanten volledige vrijheid in merk, techniek en prijs hebben.

Mijn vrouw Esther en ik staan u graag te woord onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Met vriendelijke groet, 

Sebastiaan van der Werf

Onze openingstijden

Dag Tijd
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-17:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag 10:00-13:00
Zondag Gesloten

Kom bij ons langs in de winkel

Wilt u meer weten over Van der Werf Horen? Of ontvangt u graag persoonlijk advies over onze producten en diensten? Kom dan eens langs in onze winkel te Heemstede! U vindt ons aan de Raadhuisstraat 65A.