Wilt u weer beter horen?

Vind het hoortoestel dat bij uw specifieke gebruik past.

Doe de persoonlijke hoortest

Van der Werf Horen, de zelfstandige en onafhankelijke audicien van Heemstede en omgeving.

Herkent u deze problemen?

Slechte verstaanbaarheid van de kleinkinderen
Zijn de kleinkinderen, met hun vaak zachtere spraak en hogere stem, lastig te verstaan? Kunt u daardoor minder van hun aanwezigheid genieten wanneer ze er zijn? 

Muziek klinkt niet meer zoals vroeger
Mist u de finesse wanneer u naar (klassieke) muziek luistert? Is de beleving eruit wanneer u een voorstelling bezoekt in het concertgebouw?

Televisie met ondertiteling
Heeft u de ondertiteling (teletekst 888) van uw tv standaard aan staan? Kunnen de buren praktisch meeluisteren met het programma, of zeggen uw partner en bezoekende kinderen dat de tv wel erg hard staat? 

Meekomen in gezelschappen
Heeft u het gevoel dat u de gesprekken in gezelschappen soms niet kunt verstaan, zoals op verjaardagen? Is er teveel achtergrondlawaai om mensen goed te kunnen verstaan?

Deze problemen hebben met uw gehoor te maken, maar zijn niet hetzelfde.

Ieder gehoor is anders, ieder gehoorgebruik is anders en zo is iedere gehooroplossing ook anders. Daarom werken we niet met een standaard meting, maar doen we een persoonlijke hoortest op maat gemaakt voor uw specifieke hoorbehoefte.

Met onze expertise en zeer gevoelige meetapparatuur vinden we het gehoorapparaat dat voor u werkt, ook als eerdere apparaten niet het gewenste effect hadden. Dit doen we door het hoortoestel exact af te stemmen op uw gehoor en uw specifieke wensen.

Laat uw gegevens achter om een afspraak in te plannen

Hoe ziet de persoonlijke hoortest eruit?

1. Onze intake & hoortest
Uw gehoorgebruik is het belangrijkste, daarom brengen we eerst uw behoefte in kaart en kijken we tegen welke problemen u aanloopt. Vervolgens doen we een uitgebreide meting waarmee we uw gehoor op verschillende akoestische parameters testen. De intake en gehoortest duren ongeveer 1,5 uur.

2. Keuze hoortoestel
Wanneer we uw gehoor hebben gemeten, kiezen we het toestel waarmee we aan uw gehoor behoefte kunnen voldoen. Dit doen we onafhankelijk, waarbij we ons niet laten leiden door bestaande afspraken met merken. Ook helpen we u bij het vinden van de maximale vergoeding voor het hoortoestel dat het beste bij u past.

3. Hoortoestel afstellen
Meestal is binnen een week het hoortoestel binnen. Dit hoortoestel stellen we samen met u af, zodat u met een beter gehoor onze deur uitstapt. Dit duurt ongeveer 1,5 uur.

4. Vervolgafspraak
Na een korte periode komt u terug om uw ervaring met het hoortoestel te bespreken. Waar hoort u goed en in welke situaties wilt u beter horen? Voor die situaties stellen we uw hoortoestel verder af. Dit duurt ongeveer 1,5 uur.

5. (Eind)controle en nazorg
Wanneer u tevreden bent met uw nieuwe gehoor, doen we iedere 6 maanden een check-up om te zorgen dat uw hoortoestel aan uw hoor behoefte blijft voldoen, ook als uw gehoor verandert.

Is nu het juiste moment voor een hoortest, of toch nog even wachten?

Het doen van een hoortest is altijd een goed idee wanneer u vermoedt dat u beter zou kunnen horen. Gemiddeld duurt het 7 tot 8 jaar voordat een slechthorende naar de audicien stapt voor een gehoortest. En dat terwijl 1 op 6 volwassen last heeft van een vorm van gehoorverlies.

Zonde natuurlijk, want de wereld biedt zoveel moois om te horen. Daarnaast is de hoortest geheel gratis, dus het kan geen kwaad om de vrijblijvende meting te doen.

Wat kunt u verwachten bij Van der Werf Horen

Transparantie

Bij Van der Werf Horen kijken we gezamenlijk naar welk hoortoestel het beste bij u en uw budget past en heeft u altijd de volledige vrijheid in keuze. U bepaalt zelf waarvoor u betaalt. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

Persoonlijke service en aandacht

Bij van der Werf Horen weten we dat luisteren naar de ander een waardevol instrument is waardoor we de klant echt leren kennen en daardoor maatwerk weten te leveren.

Innovatie

Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Ieder probleem behoeft een andere oplossing. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, zodat we er zeker van zijn dat we onze klant de op dat moment best mogelijke oplossing bieden.

Gegarandeerde kwaliteit

Bij Van der Werf Horen is er gekozen om uitsluitend met de topmerken uit de branche te werken. Dit betekent voor u dat u altijd een hoortoestel of een accessoire krijgt wat zorgvuldig is geselecteerd.

Tijd om beter te horen